Euroleague: Το «λουκέτο» και η τεράστια οικονομική ζημιά!

euroleague

Με γράμμα του προς τους φίλους της Euroleague, ο Τζόρντι Μπερτομέου ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευλης (13/3) πως η διοργάνωση δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά πριν από τις 11 Απριλίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διακοπή της Euroleague γνωστοποίησε ο Τζόρντι Μπερτομέου με γράμμα του προς τους φίλους της διοργάνωσης. Σ’ αυτό αναφέρει πως η δράση αναστέλλεται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου, αλλά υπάρχει επιθυμία «να ολοκληρωθεί κανονικά η υπέροχη χρονιά».

Παράλληλα, ενημέρωσε πως θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις και τις διεργασίες της διοργανώτριας αρχής, ενώ κάλεσε άπαντες να συμμορφώνονται με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, στο χειρότερο σενάριο, αυτό που η Euroleague αναγκαστεί να διακοπεί οριστικά και να μην ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, το πρόβλημα θα είναι μεγάλο.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν ολοκληρωθεί η διοργάνωση η ζημιά τόσο για τις ομάδες όσο και τον Οργανισμό θα είναι ανυπολόγιστη. Κι αυτό διότι θα χαθούν: 1. Έσοδα από την τηλεοπτική δόση, 2. Έσοδα από τα εισιτήρια, 3. Έσοδα από τους χορηγούς. Αυτά για τις ομάδες…

Οσο για τον Οργανισμό. Θα έχει χασούρα, κυρίως, από τα τηλεοπτικά έσοδα κάθε ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News