Euroleague: Με κόσμο σε επτά γήπεδα

Οι πρώτες εικόνες από το ΟΑΚΑ (pics)

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει το διήμερο 1-2/10 και η παρουσία κόσμου στις εξέδρες θα είναι -για αρχή- απαγορευμένη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρόλα αυτά, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη Δευτέρα (28/9) πως 7 ομάδες θα μπορούν να έχουν περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες για τα εντός έδρας ματς τους. Πρόκειται για τις Αρμάνι Μιλάνο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Χίμκι, τη Βιλερμπάν, τη Βαλένθια, τη Ζαλγκίρις και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Όπως επισημαίνεται, ανάλογα πάντα με την χωρητικότητα του εκάστοτε γηπέδου, θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια από 400 μέχρι 7.500 θεατές, πάντα όμως κάτω από αυστηρό έλεγχο και με την προϋπόθεση να τηρούνται πλήρως όλα τα πρωτόκολλα υγείας.

Με λίγα λόγια, σε άδεια γήπεδα θα παίζουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ερυθρός Αστέρας.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Χίμκι (2/10, 20:00) με κόσμο στις εξέδρες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News