Euroleague: Με Γουίλιαμς το Top-10! (vid)

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης σημείο-αναφοράς για τη συνέχεια

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς «διέλυσε» την μπασκέτα της Φενέρμπαχτσε και βρέθηκε μέσα στις 10 καλύτερες φάσεις της 18ης στροφής της Euroleague.

Δείτε παρακάτω:

Γκουντάιτις: « Μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ…»

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (13/1) για την 19η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παρασκευή (13/1) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 19η αγωνιστική της Euroleague, με τους πράσινους να ψάχνουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί που τρέχουν με έξι συνεχόμενες ήττες.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού», Αρτούρας Γκουντάιτις, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στους Ισραηλινούς, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί στο ίδιο επίπεδο με το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουντάιτις:

Για την αντίδραση που έδειξε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Φενέρ:

«Είναι δύσκολο να πω γιατί δεν κερδίσαμε το προηγούμενου παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στο τελευταίο λεπτό δεν παίξαμε έξυπνα και χαρίσαμε τη νίκη. Αλλά υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δούμε το αυριανό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι:

«Παίζουν με ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλάζουν πολλές άμυνες, έχουν πολλούς σούπερ αθλητικούς παίκτες και καλούς γκαρντ. Το κλειδί θα είναι το ίδιο, να παλέψουμε όπως με την Φενέρμπαχτσε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον μετά τις έξι σερί ήττες:

«Πολλές καλές ομάδες έχουν αρνητικά σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι και εμείς. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν γίνεται να παίξεις αυτό το παιχνίδι αν είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου να δείξουμε κάτι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News