Η Euroleague κατέβασε το "what a block"!

Η Euroleague κατέβασε το "what a block"!

Μια από τις φάσεις του αγώνα της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό που συζητιούνται και με το παραπάνω, ήταν αυτή του κοψίματος του Βέσελι στον Παππά. Η Euroleague έκανε το λάθος να ανεβάσει την συγκεκριμένη στιγμή στα social media και οι φίλοι του Τριφυλλιού εκτόξευσαν πυρά, με την διοργάνωση να αναγκάζεται να υποχωρήσει.

Σε μία φάση που θύμισε… Μπασκόνια ο Νίκος Παππάς δέχεται πεντακάθαρο φάουλ από τον Βέσελι πάνω στην προσπάθειά του να πετύχει καλάθι με lay up. Και τότε και εχθές οι διαιτητές δεν καταλόγισαν την συγκεκριμένη φάση, κοστίζοντας μια καλύτερη τύχη στο ματς για τον Παναθηναϊκό.

Η διοργάνωση της Euroleague ανέβασε το αντικανονικό κόψιμο του Τσέχου άσου της Φενέρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι φίλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να κάνουν την διοργανώτρια αρχή να το μετανιώσει.

Περίπου 600 πράσινοι πλημμύρισαν με αρνητικά σχόλια και «έλεος» την ανάρτηση της Euroleague, εκθέτοντας την στο μπασκετικό κοινό της Ευρώπης.

Πρόκειται για ανεπανάληπτη γκάφα, ή εκτελούνται σκοπιμότητες; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Με την διαφορά όμως, ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έχει τα προσόντα να φτάσει ψηλά. Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες…

Η Euroleague κατέβασε το "what a block"!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News