Euroleague: Η Βίρτους Μπολόνια έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας

Euroleague: Η Βίρτους Μπολόνια έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας

Γραπτώς εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία η Βίρτους Μπολόνια, μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στέλνοντας επιστολή στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «bolognabasket.org», η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν εξέδωσε ανακοίνωση αλλά έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργάνωση, μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα περισσότερα… πυρά συγκεντρώνει ο Ματέι Μπολτάουζερ. Η Βίρτους έχει παράπονα για τις υποδείξεις του Σλοβένου ρέφερι τόσο στο πρόσφατο ματς στην Μπολόνια απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, όσο και στην ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστής και στα δύο παράπονα των Ιταλών ήταν ο Σέμι Οτζελέγε. Στο ματς με τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Μπολτάουζερ έδωσε ένα πολύ αυστηρό φάουλ υπέρ του Κώστα Παπανικολάου, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε κλείσει τα… μάτια σε φάουλ του Ντέρικ Γουίλιαμς στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας.

Δείτε παρακάτω:

Η φάση με τον Ντέρικ Γουίλιαμς στο ΟΑΚΑ:

Βίρτους: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα

Η φάση με το φάουλ στον Παπανικολάου:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News