Euroleague: Η ενδεχόμενη διακοπή επηρεάζει την απόκτηση γκαρντ!

Euroleague: Η ενδεχόμενη διακοπή επηρεάζει την απόκτηση γκαρντ!

Τα πράγματα δυστυχώς δεν εξελίσσονται καθόλου καλά με την πανδημία σε όλη την Ευρώπη αφού στις περισσότερες χώρες παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων.

Η Euroleague συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τις εθνικές Λίγκες με αντικείμενο της συζήτησης τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται και πάλι, η οποία απειλεί το μπάσκετ με κίνδυνο να μην καταφέρουν να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η Euroleague θα βάλει στο τραπέζι ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα σπάσει η σεζόν σε δύο κομμάτια.

Στο πρώτο μισό, θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα και Κύπελλα, με τις ομάδες να αποφεύγουν τις μεγάλες μετακινήσεις ανά την Ευρώπη στην περίοδο έξαρσης του κορωνοϊού με όσους κινδύνους και δυσκολίες περιλαμβάνει αυτό και η δεύτερη.

Στο δεύτερο μισό, με την ελπίδα ότι θα έχει μπει σε φάση ύφεσης ο κορονοϊός ή ότι θα έχει βγει εμβόλιο, να διεξαχθούν οι διεθνείς διοργανώσεις, ακόμη και με τη μορφή «φούσκας» όπως το ΝΒΑ.

Επηρεάζει την απόκτηση γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Σάικς ψάχνεται για τον αντικαταστάτη, με τις παραπάνω… εξελίξεις να επηρεάζουν σημαντικά τον προγραμματισμό.

Και αυτό διότι αν τελικά υπάρξει διακοπή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε είναι πιθανό το τριφύλλι να μην βιαστεί για μεταγραφή γκαρντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News