Πέρασε στα... ψιλά - Η ΑΕΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με... ανύπαρκτο φάουλ! (vid)

Πέρασε στα... ψιλά - Η ΑΕΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με... ανύπαρκτο φάουλ! (vid)

Αν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε την επική ανατροπή με Κωνσταντέλια-Σάστρε, η ΑΕΚ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα Ελλάδος με ένα ανύπαρκτο φάουλ του Κουλιεράκη πάνω στον Πόνσε.

Τα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ συνεχίζονται ακάθεκτα και μετά τη σκόνη που σηκώθηκε για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena στον Κώτσιρα για παράβαση του Αραούχο.

Η Ένωση επωφελήθηκε από ένα στημένο και σημείωσε το 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας με γκολ του Βίντα, μια φάση που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ, διότι στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Κουλιεράκης δεν έκανε καμία απολύτως παράβαση φάουλ πάνω στον Πόνσε.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ πέφτει ξεκάθαρα μόνος του στο χορτάρι με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να μην έχει την παραμικρή διάθεση να χτυπήσει τον αντίπαλό του.

Δείτε τη φάση στο 3:40:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News