EuroNovileague: Βρες τα σκορ των προημιτελικών και κέρδισε 1000€*

EuroNovileague: Βρες τα σκορ των προημιτελικών και κέρδισε 1000€*

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται με σούπερ προσφορά* για όλους!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με τις μονομαχίες των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μαζί τους έρχεται και μία μεγάλη προσφορά*, καθώς όποιος προβλέψει σωστά τα σκορ των τεσσάρων αγώνων κερδίζει 1000€*!

Σούπερ προσφορά* διημέρου στην EuroNovileague

Τα περιθώρια λάθους έχουν εκμηδενιστεί για τους διεκδικητές του τροπαίου, κάτι που κατέστη σαφές από τον πρώτο γύρο των νοκ άουτ. Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία αποχαιρέτησαν πρόωρα, αφήνοντας ανοιχτό πεδίο για νέες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών ξεκινά με το Ελβετία-Ισπανία (02/07, 19:00). Αμφότερες έρχονται από μεγάλες προκρίσεις, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ, καθώς απέκλεισαν την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, επιστρέφοντας από την… κόλαση (3-1 στο 85’, 3-3 στο 94’, 5-4 στα πέν.). Οι Ίβηρες έκαναν τα εύκολα-δύσκολα απέναντι στους Κροάτες (5-3 στην παράταση).

Το κυρίως… πιάτο έρχεται στις 22:00 με την σύγκρουση Βέλγιο-Ιταλία. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης, αφού τίθενται αντιμέτωπα δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πέραν τούτου, αμφότερες προέρχονται από εντυπωσιακά σερί (11-2-0 οι μεν, 26-5-0 οι δε) και μεστή παρουσία στην τελική φάση μέχρι στιγμής.

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, διεκδικούν την είσοδό τους στην κορυφαία τετράδα, ξεκινώντας από κοινή αφετηρία. Ο λόγος για την Τσεχία και τη Δανία (03/07, 19:00). Η παράδοση δείχνει Τσεχία, καθώς και στις δύο αναμετρήσεις τους σε τελική φάση Euro, αναδείχθηκε νικήτρια. Μάλιστα, η μία εξ αυτών ήταν στα προημιτελικά του Euro 2004 (3-0).

Οι τίτλοι τέλους των «8» πέφτουν στην Ρώμη, με το Ουκρανία-Αγγλία (03/07, 22:00). Τα «λιοντάρια» αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα που ουδείς περίμενε ότι θα φτάσει σε αυτή την φάση. Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι το μοναδικό που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στην διοργάνωση, ενώ κόντρα στην επικείμενη αντίπαλό του αριθμεί 4 νίκες σε 7 αναμετρήσεις (4-2-1).

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ στο Ελβετία-Ισπανία: 1-1 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στο Βέλγιο-Ιταλία: 0-0 (3), 3-1 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στο Τσεχία-Δανία: 1-1 (3), 0-0 (3)
  • Πιο συχνά σκορ στο Ουκρανία-Αγγλία: 1-0 (2)


*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News