Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* - Ξεκίνα σήμερα εντελώς δωρεάν!

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* - Ξεκίνα σήμερα!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται!

Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα. Βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με την δεύτερη αγωνιστική σε 4ο και 5ο όμιλο.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Σουηδία και Σλοβακία ανοίγουν το πρόγραμμα στην Αγία Πετρούπολη (16:00). Αμφότερες ξεκίνησαν με θετικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα για την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ. Η πρώτη πήρε βαθμό από την Ισπανία (0-0), με τον γκολκίπερ Όλσεν να είναι κορυφαίος, την ώρα που η δεύτερη κέρδισε την Πολωνία σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι (2-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σκανδιναβοί έχουν την παράδοση με το μέρος τους, καθώς σε έξι ματς κόντρα στους Σλοβάκους παραμένουν αήττητοι (3-3-0).

Τρεις ώρες αργότερα, η Κροατία θα επιχειρήσει να ρεφάρει έπειτα από την απώλεια της πρεμιέρας (1-0 από Αγγλία) και να επανέλθει σε τροχιά πρόκρισης. Απέναντί της, η ευχάριστη έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής Τσεχία (2-0 τη Σκωτία). Οι δύο τους τέθηκαν αντιμέτωπες και το 2016 στην φάση των ομίλων του Euro, πάλι στην δεύτερη αγωνιστική, με τελικό αποτέλεσμα 2-2!

Τέλος, Αγγλία και Σκωτία συνθέτουν το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς (22:00). Πρόκειται για την δεύτερη αναμέτρησή τους σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (2-0 η Αγγλία το ‘96) και πέμπτη μέσα στον 21ο αιώνα (3-1-0 η Αγγλία). Βαθμολογικά, το σύνολο του Σάουθγκεϊτ απέβαλλε σημαντικό κομμάτι άγχους με τη νίκη επί της Κροατίας (1-0) και μπορεί να κλειδώσει την πρόκριση με τρίποντο, υπό προϋποθέσεις και με ισοπαλία. Αντιθέτως, οι Σκωτσέζοι αναζητούν μονάχα νίκη.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ στο Σουηδία-Σλοβακία: 0-0 (2)
  • Πρώτοι εν ενεργεία σκόρερ στο Κροατία-Τσεχία (στην αποστολή): Πέρισιτς (28), Μόντριτς (17) – Σικ (13), Κρμέντσικ (9)
  • Πιο συχνά σκορ Αγγλίας και Σκωτίας στο 2021: 1-0 (3) – 2-2 (2)


*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News