Euro 2020: Αγχωτική νίκη για Φερνάντο Σάντος επί της Ουγγαρίας

Euro 2020: Αγχωτική νίκη για Φερνάντο Σάντος επί της Ουγγαρίας

Η «χρυσή» κόντρα σε ένα σουτ της… τελευταίας στιγμής του Γκερέιρο στο 84′ ξεκλείδωσε τους Πορτογάλους στο ματς της Βουδαπέστης κόντρα στην Ουγγαρία, που επιβλήθηκαν τελικά με σκορ 3-0.

Πολύ δύσκολη εξελίχθηκε η πρεμιέρα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης του Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν βρήκε λύσεις από Ρονάλντο, Φερνάντες και Ζότα στο πρώτο ημίχρονο. Ο σταρ της Γιουβέντους, μάλιστα, έχασε και μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται και συναγωνίζεται με τον Μπεργκ για τη μεγαλύτερη της διοργάνωσης.

Οι Ούγγροι για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, πίστεψαν πως προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά το γκολ του Σουν ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τον γρίφο της άμυνας των τυπικά γηπεδούχων έλυσε με αρκετή δόση τύχης ο Γκερέιρο στο 84′. Εν συνεχεία, ο Ρονάλντο με πέναλτι στο 87′ και ένα ακόμη γκολ, ωραίας δημιουργίας στο 90+2, «κλείδωσε» τη νίκη για την Πορτογαλία.

Στις 22:00 αγωνίζονται Γαλλία-Γερμανία στο έτερο ματς του ομίλου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News