Ευκαιρία για νέο θετικό σερί - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Την... κούπα για τον Παύλο! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Να επιστρέψει στις νίκες και να φτιάξει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας θέλει ο Παναθηναϊκός…

Ο Εξάστερος αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (10/12, 21:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague. Με στόχο την 4η φετινή ευρωπαϊκή νίκη θα εμφανιστεί στο παρκέ το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, παρότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Οι «πράσινοι» παραδοσιακά ανεβάζουν τον πήχη στο σκοράρισμα απέναντι στην γερμανική ομάδα, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι στις 2 από τις 3 συγκρούσεις τους στο Μαρούσι σημείωσαν 90+ πόντους! Οι Βερολινέζοι έρχονται από δύο σπουδαίες νίκες επί των Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι, ωστόσο μακριά από την έδρα τους χάνουν σημαντικό κομμάτι της δυναμικής τους (2-4).

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ εκτός παραμένει και ο Φλόιντ. Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου στις 21:00.

Τα όσα δήλωσε ο Τζέρεμι Έβανς στο συνδρομητικό ενόψει του αγώνα

Για το ματς με την Άλμπα: «Φυσικά ο στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε σκληρά, να δώσουμε τη μάχη μας και να κερδίσουμε».

Για τα δυνατά σημεία της γερμανικής ομάδας: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε σωστά τα πράγματα εμείς. Αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Θα πρέπει να παίξουμε άμυνα και να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Είναι το κομβικό κομμάτι, γιατί σε παιχνίδια στο παρελθόν έχουμε δείξει ό,τι όταν παίζουμε άμυνα είμαστε διαφορετική ομάδα. Ειδικά όταν παίζουμε ο ένας για τον άλλον».

Για το τι μπορεί να κρίνει το ματς: «Η ενέργεια, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας κι αυτό είναι κάτι που μας δίνει ένα boost. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για τον εαυτό μας και να το κάνουμε για εμάς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News