Έτσι θα προσπαθήσει να ρίξει τις ποινές ο Παναθηναϊκός

Η σύρραξη της Λεωφόρου σε κλικς (pics)

Ένσταση κατά του κύρους του φύλλου αγώνα του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ έκανε ο Παναθηναϊκός.

Αυτό σημαίνει πως οι “πράσινοι” θέλουν να αποφύγουν την τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, καθώς επίσης και δύο από το επόμενο. Επιπλέον, στο “τριφύλλι” θα προσπαθήσουν να μειώσουν και την ποινή του Μπεργκ.

Το newspao.gr αναλύει:

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ θα πρέπει να αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός δεν ευθύνεται για τη διακοπή του παιχνιδιού. Οι “πράσινοι” θα επικαλεστούν τα λόγια που Κομίνη που έλεγε πως θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι, καθώς επίσης και την γνωμάτευση του γιατρού κ. Ασημακόπουλου που έκανε λόγο για απλή εκδορά στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς, δηλαδή γρατζουνιά. Επιπλέον, θα τονιστεί πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που δεν έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο, άρα αυτός έχει την ευθύνη για τη μη συνέχιση του παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσει συνέχιση του παιχνιδιού από το 53ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, ο πειθαρχικός κώδικας αναγράφει τι υπάρχει για την κάθε παράβαση. Λέγοντας αντιαθλητική συμπεριφορά ο διαιτητής δεν προσδιορίζει τι συνέβη, ο διαιτητής πρέπει να αναγράφει λεπτομερώς τι συνέβη. Η αντιαθλητική συμπεριφορά επιφέρει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη. Χρήση βίντεο γίνεται όταν δεν αναγράφει κάτι ο διαιτητής, ότι έχει διαφύγει κάτι της προσοχής του διαιτητή.

Κάθε μέρα ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News