Έτσι θα πετύχει γκολ ο Παναθηναϊκός στον κάμπο

Έτσι θα πετύχει γκολ ο Παναθηναϊκός στον κάμπο

Εκτός ρυθμού και απέναντι στον Λεβαδειακό (!) ο Παναθηναϊκός, βγάζοντας την βεβαιότητα στον κόσμο του ότι σε μια εβδομάδα ότι στον κάμπο το ματς με τον…Κούγια θα είναι ντερμπάρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μονάδες που με προσωπικές ενέργειες μπορούν να εκμεταλλευτούν το μέτριο επίπεδο αμυντικών που κυκλοφορούν στη Σούπερ Λίγκα, το θέμα είναι πως αυτή την εποχή οι “πράσινοι” είναι ακόμα ασύνδετοι.

Με δεδομένο πως το δίδυμο Καρλίτος-Μακέντα δεν σπάει, αν καταφέρεις και τους φέρεις τη μπάλα μέσα στην περιοχή, είναι δεδομένο πως βάσει ταλέντου αυτά τα παιδιά μπορούν να εκθέσουν τους αντιπάλους τους. Για να συμβεί βέβαια αυτό πρέπει οι αμυντικογενείς παίκτες και τα χαφ να περιορίσουν τον ρυθμό του αντιπάλου και να μεταφέρουν συχνά μπάλες προς την πλευρά των προωθημένων.

Όσο περισσότερο έρχονται σε επαφή με τη μπάλα ο Ισπανός κι ο Ιταλός τόσο πιο εύκολα θα αυξάνονται οι πιθανότητες να σκοράρει το τριφύλλι και να βρει ψυχολογία και κέφι μέσω τριπόντων. Οι αυτοματισμοί θα έρθουν αργότερα, τώρα αυτό που μετρά είναι οι νίκες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News