Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη - Ένα δίλημμα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Η κριτική των πρασίνων

Την ευκαιρία να πλησιάσει για πρώτη φορά τόσο κοντά στην δεύτερη θέση(-2) και παράλληλα να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα έχει το μεσημέρι της Κυριακής ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, αμυντική τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Παναθηναϊκός – Άρης: Η πρόβα ενδεκάδας του Μπόλονι

Αναφορικά με τα πλάνα της ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μολό, στο κέντρο θα παίξουν οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Βιγιαφάνιες και στα αριστερά φαβορί ο Αϊτόρ (Αν δεν επιλεγεί, τότε θα ξεκινήσει ο Νγκμπακοτό).

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News