Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Έρχεται η ώρα του - Πότε θα παίξει βασικός

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Βόλο με σκοπό να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση μετά το 3-0 της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προβεί σε μεγάλο ροτέισον καθώς ακολουθούν πολλοί και κρίσιμοι αγώνες ενώ εκτός θα μείνουν οι Μάγκνουσον και Χουάνκαρ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή του Τριφυλλιού αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Συμεωνίδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή θα είναι πιθανότατα η εξής:

Ο Λοντίγκιν θα είναι στο τέρμα, ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Σάντσες, Πούγγουρας, Σάρλια, Πούχατς.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Τσέριν, Τσόκαι και Κουρμπέλης ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συνθέσουν οι Βαγιαννίδης στα δεξιά, Βέρμπιτς αριστερά και ο Ιωαννίδης στη κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News