Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0 (Highlights/vid)

Δυο πολύ σημαντικές επιστροφές για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (14/5, 20:00) με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, καθώς οι Φραν Βέλεθ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπήκαν ξανά στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Μετά το «διπλό» στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» συνεχίζει πλέον με τρομερή ψυχολογία προς την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής θέσης στην βαθμολογία της Super League Interwetten και φυσικά αδειάζει και η κλεψύδρα της αντίστροφης μέτρησης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί ξανά να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν απουσιάσει από τη νίκη του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ, ο Σέρβος χαφ είχε λείψει και από την ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Βαγιαννίδης, με τον Φακούντο Σάντσες ν’ απουσιάζει, ενώ, για την επίθεση οι μοναδικοί διαθέσιμοι είναι οι Καρλίτος και Μακέντα, με τον Ιωαννίδη να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό με τον ΠΑΟΚ μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Η πιθανή ενδεκάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Γκατσίνοβιτς, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News