Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για την 18η αγωνιστική (15/1, 20:30).

Οι Πράσινοι μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κρατηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τους ανταγωνιστές τους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα ενώ στη άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Μπερνάρ ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Για την αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Μάγκνουσον ( θλάση), Τσέριν ( τιμωρημένος) και Κλέϊνχέισλερ ( έχει κάνει μόλις μία προπόνηση) ενώ εφόσον ο Χουάνκαρ είναι οκ θα ξεκινήσει αντί του Πούχατς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Ιωαννίδη ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News