Ετσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Με 26 παίκτες και τον Ιωαννίδη έναν εξ αυτών η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, στην οποία συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές!

H πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόιρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού των «πράσινων» θα είναι οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης και Σιδεράς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News