Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη της τελευταίας στιγμής

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού (5 αγ.)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (25/4, 15:00). Απρόοπτο με Χουάνκαρ!

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Χουάνκαρ λόγω της κάκωσης στο ισχίο, ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Χατζηγιοβάνης και ειδικό πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Τα πλάνα ενδεκάδας του Μπόλονι

Αναφορικά με την ενδεκάδα, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ.

Επιστρέφει ο Μαουρίσιο, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης αντί του Χουάνκαρ.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι στην αποστολή, ωστόσο νιώθει ακόμη ενοχλήσεις. Ο Μπόλονι θα τον περιμένει μέχρι λίγο πριν το ματς. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε θα ξεκινήσει ο Πούγγουρας δίπλα στον Βέλεθ.

Ο Διούδης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Μολό δεξιός μπακ, Χατζηθεοδωρίδης αριστερός και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ (ή τον Πούγγουρα) στο κέντρο της άμυνας.

Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο έχουν προβάδισμα για την μεσαία γραμμή. Θα είναι έκπληξη αν αγωνιστεί ο Σανκαρέ.

Στην επίθεση, αριστερά θα είναι ο Βιγιαφάνιες, ο Μακέντα στην κορυφή και ένας εκ των Ιωαννίδη ή Αϊτόρ στα δεξιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News