Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και οι... ευχές στον Ολυμπιακό

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει με… αλχημείες το τριφύλλι στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα να είναι εκτός, ο Μπόλονι σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον 19χρονο Δημήτρη Καραγιάννη, ενώ υπάρχει και το σενάριο να αγωνιστεί ο Νιάς ως κεντρικός αμυντικός.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι στα χαφ λείπουν ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος και ο τραυματίας Σανκαρέ.

Γι’ αυτό και ο Μπόλονι σκέφτεται να βάλει τον Καραγιάννη στα μετόπισθεν, ώστε να έχει τον Νιάς στα χαφ με τους Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες. Στο κέντρο, πάντως, υπάρχει κι ένα ακόμα σενάριο Να παίξει ο Χατζηθεοδωρίδης στη θέση, για να μετακομίσει τότε ο Σενεγαλέζος στην άμυνα.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα αναμένονται εκπλήξεις. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Μολό δεξί μπακ και ο Χουάνκαρ αριστερό. Ο ένας στόπερ θα είναι ο Βέλεθ και φυσικά στα χαφ θα παίξουν οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Ενγκμπακοτό, αριστερά ο Καμπετσής και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News