Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Φοβερή συνύπαρξη: Η τριάδα «φωτιά» στο χορτάρι της Λεωφόρου

Χωρίς τέσσερις, τελικά, βασικούς ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί την Κυριακή (03/10, 20:30 Novasports Prime) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός.

Eκτός του Βέλεθ, που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Βόλο και τους Διούδη, Ιωαννίδη, που έχουν ίωση και ο Κώτσιρας ταλαιπωρείται από ίωση, που τον άφησε εκτός μάχης!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής.
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα του ντέρμπι, οι Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος έχουν ισχυρό προβάδισμα σε σχηματισμό 4-3-3.

Υπάρχει, ωστόσο, ακόμη ένα σενάριο. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Μαουρίσιο και είναι βασικός ο Λούντκβιστ, δεν αποκλείεται αντί για 4-3-3 να δούμε το 4-2-3-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News