Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

«Σπόντες» και ενόχληση στο Κορωπί για την περίπτωση αναβολής του ντέρμπι

Διαβάστε ποια τα τελευταία πλάνα του Γιώργου Δώνη λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ημέρα ντέρμπι «αιωνίων» η σημερινή (5/1). Απόψε (19:30, Novasports 1HD) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό και θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να περάσει στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν μεγάλη ευκαιρία να φθάσουν μέχρι και τη 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Τοροσίδης, Γκιγιέρμε, Σουντανί, Μπρούνο και Φορτούνης. Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα πάει στο Νέο Φάληρο με όλα του τα «όπλα».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Δώνης φέρεται να έχει επιλέξει τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ινσούα και Γιόχανσον στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σχένκεφελντ και Πούγγουρας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη να παίρνουν θέση στις πτέρυγες του Τριφυλλιού.

Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Δώνη θα είναι ο Μακέντα, με τον Ζαχίντ να αγωνίζεται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιταλό φορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News