Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Νέες «αλχημείες» στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει ο Γιώργος Δώνης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και ο σχηματισμός της ομάδας ελέω απουσιών.

Ο «πράσινος τεχνικός» επέλεξε να κρατήσει στάση… σιγής μπροστά από τις κάμερες και να ολοκληρώσει τη θητεία του στο «τριφύλλι» επιχειρώντας να παραδώσει, όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερο… έδαφος στον επόμενο προπονητή (σ.σ Ντάνι Πογιάτος).

Οι δυσκολίες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ ποικίλουν και πάλι για τους «πράσινους», αφού η ομάδα δεν διαθέτει πλέον τα πρωτοκλασάτα ακραία μπακ (Ινσούα – Γιόχανσον), τον Δώνη στα χαφ, τον Πούγγουρα στην άμυνα, τον Ζαχίντ στο «10», τον Νάτζ (ή τον Μπεκ) στα εξτρέμ.

Όλα δείχνουν ότι ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος και Θεοχάρης. Στα χαφ οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ με τον Μπουζούκη σε ρόλο «δεκαριού», από αριστερά ο Χατζηγιοβάνης, από δεξιά ένας εκ των Κολοβού ή Καμπετσή και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News