Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

Όρθιος και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδη, Νάγκι και Πούγγουρα, ενώ άφησε εκτός τον Διούδη. Το «τριφύλλι» έχει μείνει ανεπηρέαστο από τον παράγοντα της κόπωσης έως τώρα, παρά τις συνεχόμενες αγωνιστικές του προγράμματος του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Θεοχάρης θα παίξει το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι του ως βασικός (ΟΣΦΠ, ΟΦΗ, Άρης, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), ο Αλεξανδρόπουλος το τέταρτο (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και ο Ζαγαρίτης το τρίτο (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).

Βάσει των τωρινών δεδομένων ο πράσινος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού κι αν γίνει κάποιο «τρικ» στην ενδεκάδα, αυτό θα αφορά την επίθεση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς – αριστερά – θα έχει τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Ζαγαρίτη. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ανουάρ, Κουρμπέλης και Σερπέζης. Στην επίθεση, δεξιά θα είναι ο Μπεκ, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και ως σέντερ φορ ο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News