Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λοκομοτίβα

Παναθηναϊκός: Χωρίς τελική στο ημίχρονο με Άλκμααρ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (21:00, COSMOTE TV) στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Επίσης εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Σένκεφελντ και λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων οι Μακέντα και Ιωαννίδης, ενώ ο Σανκαρέ πήγε με άδεια στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γκιρεσούνσπορ.

Ο Γιοβάνοβιτς θα δοκιμάσει το 4-2-3-1, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας, τον Βέλεθ πιθανότατα μαζί με τον νεαρό Σιδερά στα στόπερ και τους Πέρεθ-Μαουρίσιο στο κέντρο.

Οι Χατζηγιοβάνης και Ενγκμπακοτό θα είναι τα δύο εξτρέμ, με τον Βιγιαφάνιες να κινείται πίσω από τον Καρλίτος που θα είναι ο σέντερ φορ.

Ο αγώνας δεν θα γίνει στη Λεωφόρο, καθώς γίνονται κάποιες εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News