Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φόλενταμ

Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν οι αγώνες του ερχόμενου πρωταθλήματος

Τρεις σημαντικές απουσίες έχει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό της Πέμπτης με τη Φόλενταμ στη Λεωφόρο (20:30), που είναι και το τελευταίο τεστ των «πράσινων» πριν τις αναμετρήσεις με τη Σλάβια για το Conference League.

Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ τέθηκαν νοκ άουτ λόγω ίωσης και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα χρειαστεί να παρατάξει μια σύνθεση με αλλαγές σε σχέση με αυτή που προορίζει για το παιχνίδι της Πράγας στις 4 Αυγούστου.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής:

Μπρινιόλι, Σάντσες, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Γκάνεα, Βαγιαννίδης ή Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Στην αποστολή για το φιλικό με τον Βόλο συμπεριλήφθηκαν οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Σάντσες, Γκάνεα, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούγγουρας, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Σιδεράς, Ηλιάδης, Κρυπαράκος, Φρόκου, Σαρδέλης, Σαβιέρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News