Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Με ελαφρώς παραποιημένη τη συνταγή… Αστέρα Τρίπολης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κρισιμότερο ματς της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι πράσινοι θα παλέψουν ως το τέλος για την «έξοδό» τους στην Ευρώπη και υποχρεωτικά πρέπει να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην «Ένωση».

Χωρίς τον Μαουρίσιο, ο Λάσλο Μπόλονι δεν θα έχει πολλές επιλογές στο χώρο του κέντρου, από τη στιγμή που και οι Αγιούμπ – Μπουζούκης δεν είναι στα πρώτα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι Διούδης, Χουάνκαρ, Μόλο, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα και Βιγιαφάνιες.

Στο μυαλό του Μπόλονι, πάντως, βρίσκεται και η σκέψη να γυρίσει στον άξονα τον Βιγιαφάνιες αντί του Σανκαρέ και να ξεκινήσει στην άκρη τον Μακέντα και στην κορυφή τον Καρλίτος. Σε αυτό το σενάριο θέση διεκδικεί στο φτερό και ο Καμπετσής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News