Ετσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία - Αλλαγές στην ενδεκάδα

Νέοι μνηστήρες για τον Αϊτόρ!

Η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού για φέτος.

Η επιστροφή στους τίτλους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Κύπελλο δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι ζητούμενο για το «τριφύλλι».

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει οι «πράσινοι» να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λαμίας με την αρχή να γίνεται σήμερα (19:00) στον πρώτο ημιτελικό, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένονται 2-3 αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Θα επιστρέψει ο Χουάνκαρ, του οποίου η ποινή μειώθηκε και είναι διαθέσιμος.

Επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Βιγιαφάνιες αντί του Μαουρίσιο, αλλά και ο Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ενας εκ των Διούδη ή Μπρινιόλι θα βρεθεί στην εστία με τον Ελληνα γκολκίπερ να έχει περισσότερες πιθανότητες. Στα δεξιά αναμένεται να παίξει ο Κώτσιρας και στο κέντρο της άμυνας ο Σένκεφελντ έχοντας δίπλα του τον Σάρλια ενώ ο Χουάνκαρ θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή ο Ρούμπεν αναμένεται να είναι στο 6 εκτός κι αν ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού στον Κουρμπέλη και δίπλα τους θα είναι οι Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος.

Στους εξτρέμ οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Χατζηγιοβάνης διεκδικούν τις δύο θέσεις ενώ στην κορυφή της επίθεσης το πιθανότερο είναι να βρεθεί ο Καρλίτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News