Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία

Παναθηναϊκός με ουσία - Νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Με φρέσκα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας απέναντι στη Λαμία, απόρροια των τιμωριών και των τραυματισμών που ταλανίζουν το «τριφύλλι».

Ο Γιώργος Δώνης δεν πέρασε εύκολη εβδομάδα στο Κορωπί, έπειτα από την «ανόητη» – όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος – ισοπαλία με 1-1 στο Βόλο.

Έκανε ειδικές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, ώστε να τους αφυπνίσει ενόψει της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, οι απουσίες αποτελούν έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τον πράσινο τεχνικό. Εκτός για το εντός με τη Λαμία θα μείνουν οι Κολοβός, Μολό (δεν υπολογίζεται), Δώνης, Σένκεφελντ και Γιόχανσον.

O Γιώργος Δώνης θα παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Ινσούα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμή θα βρίσκονται ο Κουρμπέλης και Νούνες, με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπούζουκη στα πλάγια. Ο Ζαχίντ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Καμπετσής και Σέχου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News