Έτσι θα πάει για δεύτερο χαφ ο Παναθηναϊκός

Έτσι θα πάει για δεύτερο χαφ ο Παναθηναϊκός

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επεξεργάζονται μια δεύτερη μεταγραφή στα χαφ, αλλά μόνο, αν πουληθεί κάποιος εκ των Αγιούμπ ή Σανκαρέ.

Όπως ενημερωθήκατε από το newspao.gr, οι δύο προαναφερόμενοι αμυντικοί μέσα κλήθηκαν κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά δεν σημαίνει πως υπολογίζονται κιόλας.

Θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα, αφού ο Κουρμπέλης δεν έχει επανέλθει, ενώ ο Μαουρίσιο χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Ο Σανκαρέ, μπορεί και να ενταχθεί στο πλάνο του Ιβάν αλλά ως δεύτερη – τρίτη επιλογή, ενώ μικρότερες πιθανότητες έχει ο Αγιούμπ, ο οποίος δεν έχει δείξει το παραμικρό, από τότε, που υπέγραψε στο Τριφύλλι.

Αν πουληθεί έστω και ένας εκ των δύο, οι πράσινοι θα βάλουν μπρος μια δεύτερη μεταγραφή στα χαφ το τρέχον καλοκαίρι, μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News