Ετσι θα είναι η νέα Λεωφόρος! (vid)

Ετσι θα είναι η νέα Λεωφόρος! (vid)

Τον Μάιο αρχίζουν τα έργα για την ολική ανακαίνιση της νέας Λεωφόρου, η οποία θα γίνει σε τρεις φάσεις.

Η νέα μορφή της Λεωφόρου θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά από τον Μαϊο με την κατασκευή 14 σουιτών στο κέντρο του γηπέδου! Τι περιλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

[ads2]

Πρώτος στόχος είναι το αρχικό στάδιο της ανακαίνισης να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων της ομάδας και περιλαμβάνει τις 14 σουίτες πάνω από τα επίσημα του Απόστολος Νικολαΐδης (κατά μήκος της κεντρικής κερκίδας επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας), διάφορα επιπλέον βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια, νέα καθίσματα στο γήπεδο, ενώ σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για να «κουμπώσει» η νέα κερκίδα 2.000 θέσεων πάνω από την κεντρική κερκίδα, επί της οδού Τσόχα.

Όλα αυτά θα γίνουν με έξοδα της “πράσινης” ΠΑΕ, ενώ η επόμενη φάση των έργων αφορά τους τέσσερις “πύργους” στα κόρνερ του γηπέδου καθώς επίσης και το μουσείο και το αναψυκτήριο πάνω απ’ την 6-7.

Το τελευταίο στάδιο αφορά στην (επίσης νέα) εξέδρα 2.500 θέσεων, πάνω απ’ την κεντρική κερκίδα επί της Αλεξάνδρας αλλά και στο ειδικό πλέγμα με το οποίο θα «ντυθεί» το γήπεδο.
Πάρτε μία γεύση από τη… νέα Λεωφόρο στο βίντεο που ακολουθεί!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News