Έτσι θα γυρίσει ο κόσμος στη Λεωφόρο!

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Αναρωτιόμαστε αν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα φέρει αποτελέσματα και καλύτερο ποδόσφαιρο που θα αποτελέσει μια μικρή «σπίθα» για τον κόσμο, μιλάμε για όσους ηρωικούς έχουν μείνει ακόμα να ασχολούνται όντας ρομαντικοί και βλέποντας μονάχα το έμβλημα κι όχι τα… γύρω-γύρω που έχουν μετατρέψει το κλαμπ σε κομπάρσο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί απίστευτα. Έχει απογοητευτεί όσο δεν πάει βλέποντας την ομάδα να έχει πάρει την κατιούσα σε όλα τα επίπεδα.

Η φετινή καταστροφική εκκίνηση και κυρίως οι απαίσιες εμφανίσεις στα πλέι-οφ ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής κι ένα μεγάλο κομμάτι των φίλων της ομάδας (οργανωμένοι και μη) επέλεξαν –για αρκετούς λόγους- την αποχή τα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε να δούμε αν βγάλει «αντίδραση» του χρόνου ο Παναθηναϊκός και πόσους θα «ζεστάνει» να πάνε Λεωφόρο.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει διάρκεια κι όχι εκλάμψεις. Στο χέρι των παικτών και του τεχνικού τιμ είναι…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News