Έτσι πρέπει να είναι συνέχεια…

Έτσι πρέπει να είναι συνέχεια…

Εκεί που λες πως το απόγευμα δεν θα είναι εύκολο λόγω των απουσιών (Καλάθης, Χαραλαμπόπουλος, Παππάς) και του αντιπάλου παρουσιάζεται μια εικόνα που σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Άρη και έκρυψε επιμελώς τις πολλές και σημαντικές απουσίες του.

Παράλληλα, ανέδειξε πρωταγωνιστές που του είχαν λείψει το τελευταίο διάστημα. Για παράδειγμα πήρε 32 από τους 80 πόντους από τα φόργουορντ.

[ads2]

17 σκόραρε ο Γιάνκοβιτς και 15 ο Πάβλοβιτς! Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα αλλά η γενικότερη εικόνα του πάνω στο παρκέ. Αυτό χρειάζεται ο Παναθηναϊκός από τους παίκτες του. Πείσμα, άμυνα, αποφασιστικότητα, καθαρές σκέψεις και επιλογές και ομαδικό πνεύμα. Με αυτά δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Αρκεί να μη γίνονται μία στο τόσο αλλά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Όλα τ’ άλλα είναι περιττά.

Η αγωνιστική αντίδραση λοιπόν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτή που επιτάσσουν οι στιγμές και η φανέλα. Αυτή που επιβάλλεται να υπάρχει από εδώ και στο εξής. Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός κινείται για να πραγματοποιήσει μια συμπληρωματική κίνηση. Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί ποιος θα είναι ο εκλεκτός και ποιος θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής προκειμένου να διορθώσει κάποιες ατέλειες. Πολλά ονόματα έχουν προταθεί, ωστόσο, ακόμη δεν έχει κάτσει η μπίλια κάπου. Ούτως ή άλλως, όποια κίνηση αφορά τον δεύτερο γύρο του ΤΟΡ-16. Μέχρι τότε θα πρέπει η ομάδα ν’ αντιδράσει με τα όπλα που έχει, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Δύσκολο; Ναι, αλλά η λέξη είναι μία. Νίκη. Αρκετά με τα λόγια, τις εικασίες και τις αναλύσεις. Ήρθε η ώρα για αποδείξεις.

ΥΓ: Να στεναχωρηθείς για παίκτη που φοβάται; Τι πάει να πει αυτή η λέξη; Πλάκα κάνετε; Να στεναχωρηθείς για παίκτη που συμβιβάζεται; Ποτέ όσο καλός και αν είναι δεν έχει χαρακτήρα.

ΥΓ2: Και μια καθαρά προσωπική άποψη… Ο μάνατζερ και ο προπονητής είναι αδέρφια! Τι να συζητάμε; Όσο ήσυχα και αν κινηθεί μια ομάδα, όσο έξυπνα, όσο καλύτερη και αν είναι η πρόταση της δεν είναι λογικό να κάνει …πασαρέλα στο Φάληρο;

ΥΓ3: Ο Ολυμπιακός πήρε Παπανικολάου και …επιβράβευσε τον Παπαπέτρου και τον Λοτζέσκι. Η’ πήρε Παπανικολάου για να μην τον πάρει ο Παναθηναϊκός;

ΥΓ 4: «Καλωσόρισες» και πάλι Λευτέρη!

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News