Έτσι "πληρώνονται" οι τσάμπα μαγκιές

Έτσι "πληρώνονται" οι τσάμπα μαγκιές

Το σύνθημα που έχουν στο λιμάνι είναι ένα και το έχουν τόσο στις νίκες, αλλά και στους τίτλους: “Μάγκικα και Πειραιώτικα”, αλλά περισσότερα ως “τσάμπα μάγκες” είσαστε εκεί στον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έρχεται και  αρχίζουν να “φοβούνται” οι λιμανίσιοι, μιας και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στη Λεωφόρο τα πήραν στα… χαρτιά χωρίς να παίξουν μπάλα. Το 2015 τους το έδωσαν λόγω (άκουσων άκουσων) λόγω επεισοδίων 1.5 ώρα πριν την αναμέτρηση, παρά την πεντακάθαρη ήττα τους στο γήπεδο, και το επόμενο επειδή δεν έγινε καν το παιχνίδι.

Υπαίτιοι για αυτά ήταν οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ. Την αρχή την έκανε ο Περέιρα, ο οποίος πήγε για… βόλτα στα δίχτυα, που εντελώς τυχαία ήταν στο πέταλο, και ξέσπασε ο κακός χαμός και χρειάστηκε η αστυνομία. Στον επόμενο αγώνα της σεζόν 2015-16, το φυντάνι που λέγεται Σιόβας πήγε να βγάλει σέλφι στην άδεια ΘΥΡΑ 13, θέλοντας μας δείξει ότι τι; Είναι μάγκας και μπορεί να βάζει φωτογραφία στο πέταλο;

Από την άλλη έχουμε τον Μανιάτη, ο οποίος είχε γουρλώσει τα μάτια του και έπαιζε, παρότι έπρεπε να δει τουλάχιστον 4 κάρτες στις προηγούμενες αγωνιστικές και πλέον μετά από σχεδόν 8 μήνες απραξίες, είναι στον Ατρόμητο και πολύ του είναι.

Έτσι η ομάδα των ψευτοτσαμπουκάδων και λαϊκιστών έχουν πάντα κάποιος που βγαίνουν μπροστά για να “υπερασπιστούν” αυτά που θεωρούν συμφέροντα και συγκεκριμένα αυτά της… γραφικότητας, αλλά επειδή υπάρχει δικαιοσύνη, πάντα στο στο τέλος πληρώνονται.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News