Έτσι πετυχαίνεις στο ποδόσφαιρο

Έτσι πετυχαίνεις στο ποδόσφαιρο

Έφταναν απλώς δύο σερί τρίποντα για να δεις από πιο κοντινή απόσταση την 3η θέση.

Ζητούμενο ΣΗΜΕΡΑ είναι ΜΟΝΟ τα τρίποντα και το άναμμα της σπίθας ότι ο Λάζλο Μπόλονι είναι ο άνθρωπος που δύναται να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, με μαζεμένο προϋπολογισμό, ώστε στα πλέι οφ οι πράσινοι να αποτελέσουν δυνατό χαρτί στα πονταρίσματα για να φτάσουν επιτυχώς (βλέπε ευρωπαϊκή έξοδος) μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο έμπειρος τεχνικός με τη πολύχρονη θητεία σε πάγκους ανά τον κόσμο καλείται να ανεβάσει το επίπεδο ενέργειας σε συνδυασμό πάντα με μεγάλο rotation, παρότι μονάδες σαν τους Μαουρίτσιο-Κουρμπέλη δείχνουν να χρειάζονται…βαλσάμωμα.

Παιδιά όπως ο Μολό, ο Καμπετσής, ο Μπουζούκης, ο Αγιούμπ δίνουν βάθος στο σύνολο που μάλλον θα στηρίξει το οικοδόμημα του πάνω σε Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος.

Μετά από αμέτρητα χρόνια αποτυχημένων αποτελεσμάτων η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία (ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, δεν εγγυάται επιτυχίες στα μεγάλα ματς της άνοιξης) όμως αυτή τη στιγμή έχει μονάδες που μπορούν να τον βοηθήσουν να παίξει καλύτερο και πιο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Το τριφύλλι μπορεί να αποτελέσει τρανταχτό παράδειγμα του τι μπορείς να πετύχεις όταν εμπιστεύεσαι πρόσωπα και επενδύεις σε αυτά σε βάθος χρόνου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News