Έτσι πάει στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Η διάταξη και οι σκέψεις για ενδεκάδα

Έτσι πάει στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Η διάταξη και οι σκέψεις για ενδεκάδα

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δοκιμές του Σαββάτου έδειξε ότι προσανατολίζεται να αλλάξει το σχηματισμό του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζεται ήδη για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στο φαληρικό γήπεδο και στην προπόνηση του Σαββάτου έκανε δοκιμές.

Έχει μπροστά του μία εβδομάδα για το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά ήδη καταστρώνει τα πλάνα του γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο τεχνικός των “πράσινων” σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-5-1.

Σκοπεύει να αφήσει πίσω του το 4-4-2 και να παίξει πιο… μαζεμένα στο φαληρικό γήπεδο. Από την προπόνηση του Σαββάτου έλειπαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε τις διαθέσεις του όσον αφορά στην ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των “πράσινων” πολύ δύσκολα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ το σκεπτικό του είναι να βάλει ως βασικό “δεκάρι” στο ντέρμπι του Λούκας Βιγιαφάνιες. Είναι ποδοσφαιριστής που σε αυτή τη θέση μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερο απ’ ότι αν παίξει στα χαφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News