Οι δύο τρόποι για να γίνει «πράσινος» ο Γκάιας Ζαχίντ!

Οι δύο τρόποι για να γίνει «πράσινος» ο Γκάιας Ζαχίντ!

Δημοσιεύματα στην Κύπρο θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο Νορβηγό, Γκάιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να ψάχνεται να αποχωρήσει.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ωστόσο την ίδια ώρα είναι περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση… Ο Ζαχίντ, έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ έως το 2021 και οι πράσινοι δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό που ζητούν οι Κύπριοι.

Έτσι, για να φτάσει στο τριφύλλι σε κάποια συμφωνία με τον παίκτη, θα πρέπει είτε ο Ζαχίντ να πάρει την ελευθέρας του από τον ο ΑΠΟΕΛ, είτε ο κυπριακός σύλλογος να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ωστόσο, μια σημαντική λεπτομέρεια είναι το συμβόλαιο του Ζαχίντ, ύψους 400.000 ευρώ καθαρά, ποσό που δεν μπορεί να δώσει το «τριφύλλι». Άρα και εδώ, αν μείνει ελεύθερος, τότε θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, ενώ αν παραχωρηθεί δανεικός, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δεχτεί να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News