Έτσι κέρδισε τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Έτσι κέρδισε τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Σημαντική η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου από το παιχνίδι με την Φενέρ, αλλά και στον πρώτο γύρο ο κάπτεν έλειπε κι όμως η ομάδα λύγισε τους γείτονες στο ΟΑΚΑ (82-68).

Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Κίφερ Σάικς στην (βραχύβια) πράσινη καριέρα του, με τον Αμερικανό να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες.

Ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν εκείνος που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Φενέρ όταν το χρειάστηκε ο πρωταθλητής στο δεύτερο ημίχρονο χάρη σε 3/3 τρίποντα σ’ εκείνο το διάστημα, ενώ γενικώς είχε ένα «γεμάτο» ματς με 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Από τα 0/7 σουτ κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και την Μπάρτσα, εκείνη τη φορά ο αθλητής έβαλε τα σουτ και βάρυνε την εξέλιξη του αγώνα, καθώς όταν η Φενέρ ήταν κοντά, μπουμπούνισε δύο τρίποντα για να διατηρηθεί απόσταση σχετικής ασφαλείας, πριν καθαρίσει στο φινάλε ο Νέντοβιτς.

Τι να πούμε και για τον Σέρβο, που θα παρουσιαστεί στην Τουρκία …αγριεμένος μετά τα όργια που έκανε στο Μαρούσι εναντίον της Βιλερμπάν; Ο Σέρβος ΚΑΙ απέναντι στη Φενέρ τον Οκτώβρη ακούμπησε την τριαντάρα (σταμάτησε στους 28), όντας «φωτιά και λάβρα» όσο έπαιξε ,με 2/5 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 τάπες (αυτό κι αν ήταν έκπληξη) και ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Στατιστικές για Όσκαρ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News