Έτσι κατέληξε στον Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιοι κόπηκαν και γιατί

Έτσι κατέληξε στον Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιοι κόπηκαν και γιατί

Ο Λάσλο Μπόλονι φαίνεται πως κέρδισε μια άτυπη μάχη μεταξύ τριών άλλων προπονητών για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς πληρούσε τα κριτήρια που είχε θέσει ο μεγαλομέτοχος για τον αντικαταστάτη του Ντάνι Πογιάτος.

Διαθέτει γνώση από τα ελληνικά γήπεδα ο Μπόλονι από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, είχε σχετικά πετυχημένο πέρασμα στους Θεσσαλονικείς, ενώ η συνολική εμπειρία του του έπαιξε σημαντικότατο ρόλο.

Ο «Mr ΣΚΑΙ» έκοψε τους Γκους Πογιέτ, Μάρκο Σίλβα και Μανόλο Χιμένεθ. Ο πρώτος έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα (απαγορευτικό για την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού), ενώ οι απαιτήσεις του ήταν υψηλές σε οικονομικό επίπεδο (κυρίως για το ρόστερ της ομάδας).

Ο δεύτερος ήταν εξαιρετικά «αλμυρός» και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν μπορούσε να καλύψει τις απολαβές που ζητούσε. Ο τρίτος δεν έδειξε να αφομοιώνει το πλάνο του Τριφυλλιού, είχε διαφορετικές αντιλήψεις περί του ποδοσφαίρου και οι σκέψεις του δεν ταυτίστηκαν με του Αλαφούζου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News