Έτσι γίνεται... μεταγραφή ο Μολό - Τα παραδείγματα του παρελθόντος

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το γκολ-πέναλτι του Μολό (vid)

Υπό προϋποθέσεις ο Γιοάν Μολό μπορεί να γίνει εσωτερική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό με τον Λάσλο Μπόλονι να ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί του με το καλημέρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε τον Μολό στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Βόλου. Αυτό αποτέλεσε «είδηση», καθώς ο Γάλλος ποδοσφαιριστής «κόπηκε» τόσο επί Δώνη, όσο και επί Πογιάτος.

Η τελευταία του συμμετοχή με τα πράσινα καταγράφηκε πέρσι στο Αγρίνιο. Από κει και ύστερα, ο Δώνης δεν τον έριξε στη μάχη ούτε… στα πλέι οφ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός είχε ελάχιστες επιλογές. Το σύντομο πέρασμα του Μολό στην Ορλεάν τον έφερε… και πάλι «πεινασμένο» πίσω στο σύλλογο, αλλά ο Πογιάτος του… έκλεισε και εκείνος την πόρτα.

Ο Μπόλονι ξέρει τον Μολό από τη Μονακό και έχει πολύ καλή εντύπωση για εκείνον. Ο Μολό είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πολύ fit και δείχνει σε θέση ακόμη και να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας. Μεσοβδόμαδα στο Κορωπί ήταν ο πιο ορεξάτος και ο πιο εργατικός.

Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας αποτελεί «νάρκη» και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Όμως, αν κάποιος βρει τα… κουμπιά του, μόνο κερδισμένος βγαίνει, όπως έχει δείξει η ίδια η ιστορία…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News