Έτοιμος παίκτης ο Σανκαρέ

Μεταγραφές: Πυλώνες και κύριοι εκφραστές

Ο Γιουνούς Σανκαρέ χωρίς να έχει πίσω του πολλά παιχνίδια, διαθέτει τόση ποιότητα κι εμπειρία που κατάφερε σε λίγα λεπτά στο Περιστέρι, σε διάστημα που το τριφύλλι πιεζόταν, να δώσει ηρεμία, αυτοπεποίθηση, να συμβάλει αποφαστικά στο ν’ αλλάξει ριζικά η εικόνα του αγώνα και στο τέλος να σκοράρει το νικητήριο τέρμα, τι καλύτερο για ντεμπούτο;

Από τον Αφρικανό ακόμα λείπουν τα τρεξίματα, είναι παίκτης που -όπως ο Μαουρίσιο -πιο πολύ του αρέσει να επιτίθεται και σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή μαζί του μέχρι να έρθει στην κατάσταση που θέλει ο προπονητής.

Με τον τραυματισμό του Κουρμπέλη και την αδυναμία του Βραζιλιάνου να τρέξει και να τζαρτζάρει ο Ρουμάνος αναζήτησε στην αγορά σένα πιο σκληρό, έτοιμο παίκτη που δεν θα χρειαζόταν περισσότερες από λίγες εβδομάδες για να λύσει προβλήματα.

Θα ήταν δώρο άδωρο να πήγαινε ο κόουτς σε λύση φέρελπι που προηγουμένως θα έπρεπε να μπει σε διαδικασία να εκπαιδευτεί από τον οργανισμό πριν πεταχτεί στα βαθιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News