Έτοιμος για το διπλό στη Νίκαια - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Με στόχο να συνεχίσει το θετικό σερί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Νεάπολη για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (19:30). Οι «πράσινοι» έπειτα από την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0), έδωσαν συνέχεια στο θετικό σερί, διαλύοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο (4-0). Αποτέλεσμα που τους φέρνει με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι Νικαιώτες προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στην εκκίνηση του 2022, τους έριξαν στην 12η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, χρειάζονται βαθμούς για να αποφύγουν τα μπλεξίματα. Αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άφησε εκτός για ακόμα μία φορά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ενώ έκανε έκπληξη με τη συμμετοχή του Γιασίν Αγιούμπ. 

Ιωνικός – Παναθηναικος με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να προπονούνται και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή για το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι της Νεάπολης. Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν οι επιλογές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News