Ετοιμος για το «3 στα 3» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός με Λεβαδειακό

Ο Παλάσιος το καλύτερο γκολ της δεύτερης αγωνιστικής (vid)

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην «καυτή» Λεωφόρο με στόχο να κάνει το 3/3 και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας! Οι «πράσινοι» στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο μέρος και σκόραραν δις. Και με τον Ιωνικό άνοιξαν το σκορ στο πρώτο 45λεπτο. Απέναντι στους Βοιωτούς θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική.

Όσον αφορά την παράδοση, αυτή είναι ξεκάθαρα υπέρ των «πρασίνων». Πιο συγκεκριμένα στα τελευταία 13 ραντεβού των δύο σε όλες τις διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός έχασε μόνο σε μία, μετρώντας 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Με γηπεδούχο το «τριφύλλι» το πιο πρόσφατο διπλό εντοπίζεται το 2013 (έκτοτε 3-2-0 είτε στο ΟΑΚΑ είτε στη Λεωφόρο).

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός για το «3 στα 3» και την μοναξιά της κορυφής. Σέντρα στις 20:30.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Μπερνάρ έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, έκανε προπόνηση με μπάλα χθες στο Κορωπί και ανεβάζει στροφές προκειμένου να είναι όσο πιο σύντομα έτοιμος.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικος είτε θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είτε θα είναι κατευθείαν έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Μπερνάρ έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media:

«Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, και ετοιμάζομαι! Πάμε 💪🏻☘️»

Δείτε τις αποδόσεις της αναμέτρησης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News