Έτοιμος για την πρώτη «κούπα» της χρονιάς – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Έτοιμος για την πρώτη «κούπα» της χρονιάς – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Κοντοζυγώνει η πρώτη κούπα της χρονιάς!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (26/9, 21:30) στην Πάτρα, με φόντο το τρόπαιο του Σούπερ Καπ. Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό, επικρατώντας του Λαυρίου με σκορ 74-61.

Απέναντι στον Εξάστερο ο Προμηθέας, ο οποίος άφησε εκτός την ΑΕΚ από τα προημιτελικά. Λευκό το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη, ενόψει του μεγάλου τελικού.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε εκτός για το Σούπερ Καπ τον Τζέρεμι Έβανς. Αυτή ήταν η επιλογή του για το ποιος από τους 7 μη γηγενείς παίκτες θα μείνει εκτός, παίρνοντας μαζί του τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Δηλώσεις Πρίφτη μετά την πρόκριση στον τελικό

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή τη σημαντική νίκη, συγχαρητήρια και στο Λαύριο για τον τρόπο που αγωνίζεται. Έκαναν ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο. Όπως είπε και ο Σαντ Ρος έχουμε σκαμπανεβάσματα, είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να τα μειώσουν.

Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Στη συνέχεια, νομίζω πως αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το comeback του Λαυρίου. Πάντα είναι μαχητικό το Λαύριο και χαίρομαι που κερδίσαμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News