Έτοιμος ο Εξάστερος

Έτοιμος ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε χωρίς άλλες απουσίες πέραν των γνωστών κι είναι έτοιμος για το… 1-0 επί του Άρη (@ ΟΑΚΑ στις 4/5, 20:00/novasports 2) στην πρεμιέρα των ημιτελικών της Α1.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε σήμερα (3/5) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Άρη (4/5, 20.00).

[ads2]

Τα μοναδικά ονόματα που βρίσκονται στο… απουσιολόγιο του Αργύρη Πεδουλάκη είναι αυτά των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Γιώργου Παπαγιάννη.

Εξάλλου, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων των δύο πρώτων αγώνων με τον Άρη από τα κάτωθι σημεία πώλησης:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και Media Markt

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τετάρτη (4/5) μέχρι Παρασκευή (6/5) 10.00 με 18.00.

*Την ημέρα του πρώτου αγώνα, Τετάρτη (4/5), τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News