Έτοιμος ο Μπέργκαρος

Έτοιμος ο Μπέργκαρος

Έτοιμος να δώσει τα πάντα και να βοηθήσει τη Σουηδία να διακριθεί εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός υποστήριξε πως η τριετία του στον Παναθηναϊκό ήταν «διαβατήριο» για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα κι εν τέλει να αγωνιστεί στο Euro.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έπαιξα εν τέλει στα προκριματικά και τα πλει-οφ. Αυτό συμβαίνει προφανώς επειδή είναι επιλογή του προπονητή. Για εμένα είναι σημαντικό να παίζω καλά σε κάθε ματς και να δείχνω πως αξίζω τη θέση. Ο Γκουιντέτι και ο Κούγιοβιτς είναι μαχητές και θέλουν να την πάρουν!
Καταλαβαίνω πως αρκετοί μπορεί να τον προτιμούν, είναι πραγματικά καλός παίκτης. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να αφήσω τον κόσμο να κρίνει αν του αρέσει αυτό που βλέπει ή όχι. Το μόνο που κάνω είναι να συγκεντρώνομαι στη δουλειά.

Έκανα το ντεμπούτο μου το 2008 αλλά πέρασε καιρός από τότε. Είχα αρκετά σκαμπανεβάσματα. Τελικά στα τελευταία προκριματικά επέστρεψα με διαφορετική αίσθηση στην εθνική και άλλαξαν αρκετά στον τρόπο που παίζουμε. Θα είναι όμως τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια εδώ.
Τα τρία τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό με βοήθησαν πολύ, δεν είχα κάνει ποτέ τόσες συνεχόμενες διεθνείς συμμετοχές. Πάντα είχαμε όμως καλούς επιθετικούς στην εθνική, που έπαιζαν σε όλη την Ευρώπη και απέδιδαν καλά. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκα πως έχασα την ευκαιρία μου. Πάντα πάλευα.

Έχω βρει τον ρόλο μου, θέλω να είμαι κοντά στον Ζλάταν, είναι φανταστικός στο να κρατάει τη μπάλα και παράλληλα είναι «killer» στην περιοχή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News