Έτοιμος να τους... γλεντήσει ξανά

Έτοιμος να τους... γλεντήσει ξανά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Πέμπτης (26/5, 19:30), στο ΣΕΦ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει έξτρα προβλήματα -πλην του μόνιμα απόντα Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς- και ουσιαστικά προετοιμάζει την ομάδα του για να κάνει μπρέικ στο μπρέικ και να ξαναπάρει προβάδισμα στους τελικούς της Α1.

[ads2]

Τους έχει αναλύσει τα λάθη που έγιναν, υπήρξε αρκετή… βιντεοθεραπεία και περιμένει από όλους να εφαρμόσουν άριστα το πλάνο στο Φάληρο.

Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο -όπως είχε συμβεί και πριν το πρώτο ματς της σειράς- και αύριο θα πάει στο ΣΕΦ. Μένει να φανεί αν στο Φάληρο θα παρευρεθεί ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ να περνά μια βόλτα από το ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News