Έτοιμος να την λιώσει - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Το άλμπουμ από το κατάμεστο ΟΑΚΑ και οι ωραίες παρουσίες (pics)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:15, Newspao, Novasports 1) και θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να πετύχει την 10η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην έδρα του και να μείνει εντός τετράδας στο τέλος της 19ης αγωνιστικής.

Μόλις 48 ώρες μετά την σπουδαία εμφάνιση στην Πόλη, οι πράσινοι οφείλουν να ανασυνταχθούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στην πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague.

Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τους πράσινους να μετρούν 2/2 νίκες σε τελικούς Ευρώπης κόντρα στην ρώσικη αρκούδα.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης έχει ανακοινωθεί sold out από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ατμόσφαιρα αναμένεται να «ηλεκτριστεί» για τα καλά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα υπολογίζει ούτε τώρα τον Ματ Λοτζέσκι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News