«Έτοιμος για προσφυγή ο Μολέντο»

Το συζητάει και με λιγότερα η ΠΑΕ για Μολέντο

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται πλέον η υπόθεση του Μολέντο για τον Παναθηναϊκό, μετά την καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις με την Ιντερνασιονάλ…

Σοβαρό κίνδυνο να χάσει τον Ροντρίγκο Μολέντο χωρίς αντίκρισμα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, που επιμένει να ζητάει περισσότερα από αυτά που δίνουν οι Βραζιλιάνοι.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα του ο βραζιλιάνικου Τύπου (gauchazh.clicrbs.com.br) αναφέρει ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μολέντο είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με στάση του «τριφυλλιού» που δεν δίνει τη συγκατάθεση του να προχωρήσει η μεταγραφή. Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος εκτιμά ότι διευκόλυνε όσο μπορούσε τους «πράσινους».

Σε περίπτωση που προχωρήσει η προσφυγή του Βραζιλιάνου στόπερ στην FIFA για να διεκδικήσει την ελευθερία του, η Ιντερνασιονάλ που δεν μπορεί να παρέμβει ευθέως, σκοπεύει να παράσχει νομική υποστήριξη στον ποδοσφαιριστή. Ο Μολέντο θα διεκδικήσει την άμεση καταβολή των οφειλομένων ύψους 150.000 ευρώ και στον τερματισμό του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News