Έτοιμος για πόλεμο ο Φώτσης

Έτοιμος για πόλεμο ο Φώτσης

Ο Αντώνης Φώτσης σε δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό αγώνα με την Λαμποράλ ήταν ξεκάθαρος για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και έδειξε την πίστη του για το 2-2.

Αναλυτικά: Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε στο 2-0, οπότε κοιτάμε να πάρουμε τώρα στην έδρα μας τους δύο αγώνες.

[ads2]

Να κερδίσουμε το πρώτο αρχικά και μετά βλέπουμε. Χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα, έχουμε το αβαντάζ της έδρας και πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να ξεκινήσουμε και θα δούμε. Η ομάδα αυτό που πρέπει να κάνει καλύτερα είναι να πολεμήσει. Η Κούτσα είναι πολύ μαχητική και βγάζει πολλή ενέργεια. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε κι εμείς, θα έχουμε πολλές πιθανότητες. Εμείς δεν περιμένουμε να μην παίξει κανένας για να κερδίσουμε. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η δική μας ομάδα. Σίγουρα μπορούμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News